Shira

Alla inlägg under mars 2010

Av Veronica - 3 mars 2010 14:15

Om ni trodde att jag hade lagt ner så har ni fel =) Jag har haft sjukt mycket att göra så jag har prioriterat bort bloggen och annat smått och gott.


Har ni läst detta? http://www.alliansfrittsverige.nu/2010/03/mars-1-2010-svenskt-naringsliv-forsokte.html


Sitter här och ser på all snö som ligger på marken....det känns väldigt långt till sommaren. Undra hur mycket vatten det kommer att rinna på gatorna innan allt är upptorkat? Det kommer med stor sannolikhet att bli många blöta fötter i vår ;)


Har suttit och svurit över bokus i några dagar. Jag la en order i början på februari, den 18 feb fick jag bekräftat att försändelsen hade gått från dem och sedan har det varit tyst. På DHL finns ingen som hittar min order trots ID nummer och ingen på bokus vill prata med mig. Stressmoment!!! Jag är i stort behov av böckerna då jag har skoluppgifter att bli färdig med, och jag trodde såklart att jag skulle få böckerna i tid om jag beställde 1 månad innan.
Som tur är har jag fått böckerna idag....skönt. Men om jag handlar från Bokus igen är tveksamt. Kanske böcker som jag inte är så stort behov av. Jag kommer inte att lägga en order på skolböcker som jag behöver inom 1 månad. Snarare ett halvår innan =)


Visst att jag har fått böckerna innom en månad men jag ligger efter med skolan, inte mycket men tillräckligt för att känna stressen. Jag avskyr stress, jag planerar allt för att slippa stress....kanske det är en stress i sig? Det måste jag ha i åtanke hädanefter.


En kopp kaffe sedan bär det av till Birsta för att inhandla till helgens stor fest.


Sandviken here I come!!

Ovido - Quiz & Flashcards