Shira

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Veronica - 16 mars 2010 13:08

En liten uppdatering ang vårt badrum. Vi har kommit en bit påvägen nu och det är så roligt att se hur badrummet sakta med säkert växer fram.


Vi ska upp med nytt tak för att kunna fälla in spottar, så där kommer matningen in till spottarna i taket.

    
Många trådar. En del går ner till golvvärmen, en del till lampan som sitter/hänger på väggen, och självklart tråden upp till spottarna.

  
Som ni ser så har vi en marmorskiva i fönstret, den är tänkt att bli täckt av mosaik....Oj, titta, lite reklam ser man där hahaha då vet ni hur killarna arbetar ;)

När man nu har sett Fuskbyggarna, två avsnitt, på tv4 så känns det lite bra att göra arbetet själv. Trots att det tar låångt tid. Men de offerter vi tog in var skamlöst höga och killarna verkade inte seriösa. Nu har vi gjort allt underarbete själv och vi vet att det även är ordentligt gjort.
Sedan får vi så bra hjälp av lasses svåger (blir väl även min svåger =) ), tack tack för hjälpen =)

Ang husplanerna då har vi inte hört något. När Lasse pratade med mäklaren senst sa han att damen var beredd att sälja igen, men att hon behövde betänketid. Det är nu två veckor sedan och mäklaren svarar inte heller på mail. Visst, jag vet om att hon inte har någonstörre brådska, men jag har ju så hopplöst lite tålamod. Jag vill att det skall bestämmas på en gång, inte vela och tänka länge utan snabba puckar.
Men men.....jag får väl ta och tagga ner. Hahaha men det är sjukt svårt.

Nu ska här grejas lite innan jag åker över till mamma.

Puss & Kam

Ps: Ååååh, vi fick en inbjudan till bröllop idag!! Nu har jag två bröllop två helger i rad. Det är ju sååå roligt!!

Ovido - Quiz & Flashcards