Shira

Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Veronica - 24 augusti 2009 21:18

Tiden rinner iväg. Denna sommar har gått så otroligt fort. Kanske beror det på att man har jobbat hela sommaren eller också så är det ren inbillning =)
Om en vecka börjar skolan och jag är redo upp till tänderna. 

Idag har varit en helt snurrig dag. Det började med att min brorson kom hem och berättade att hans moppe har skurit. Någon timme senare, när jag skulle använda brorsan bil så visade det sig att bromsarna låg på. Efter att ha lagt ur handbromsen så kom jag ingenstans. Grabbarna hjälpte mig och puttade bilen, men den rörde sig inte ur fläcken. Ja ja, tänkte jag....de har ju en bil till. Sagt och gjort. Jag lät morris (deras hund) hoppa in i volvon, jag startade den och var påväg nerför garageuppfarten och upptäckte att bensinen inte skulle räcka til Ljustorp och tillbaka. Bensinkortet....låg i min bil....som Lasse hade. 
Så mina planer på att åka och hälsa på en kompis gick i stöpet. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle komma iväg. Tänkte låta Morris få leka med Berra......schyssta namn va?? =)

På onsdag bär det av till Stockholm och en 20-timmars kryssning med Cinderella. Våra underbara vänner, Sandra och Johan ska hänga på. Det ska bli så otroligt roligt. Det är 1,5 år sedan vi åkte på kryssning så jag längtar verkligen.

Vi åkte faktiskt båt i lördags. Ådalen III som avgår från hamnen i Härnösand och åker uppför älven. Så jag har fått kort på Höga kusten bron...underifrån =)


Usch, jag har fått en hemsk halsbränna.....måste ta och lindra den.

Puss & Kram
 

Ovido - Quiz & Flashcards