Shira

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Veronica - 12 maj 2009 10:18

....har jag just nu. Det finns inget spännande att skriva om och jag kommer heller inte på något spännande att göra. Konstigt, det är så fint väder idag. Tänkte ta en promenad, men mina skor är borta?! Mycket märkligt. Jag kan inte ha dem på så många fler ställen än i lägenheten.


I helgen som var hade Lasse fest. Vi hade det så trevligt med god mat & dricka, tillsammans med våra härliga vänner. På lördagen var vi på inflyttningsfest i Matfors. Jag var tyvärr fyllechaffis, men jag hade det roligt ialf ;)

God mat, mycket människor och många nya ansikten. Det är bland det rolgiaste som finns.....att träffa nya människor.


På torsdag ska jag hem till Sandra på middag och lite vin. Jag längtar så mycket. Vi ska ha det så trevligt. Vi har även stora planer på framtiden, så det blir till att planera.


Annars så har det inte hänt så mycket. Jo visst ja, a-kassan har nu äntligen fixat till det med ersättning. Det konstiga var att de tog Lasse före mig, trots att han blev arbetslös en månad efter mig. Och då har jag haft alla mina papper iordning och på plats sedan i mitten utav mars. Jätte konstigt, men skönt är det ialf att det har löst sig. Lasse har även fått jobb från och med idag. Det börjar äntligen ljusna lite smått =)


Nu ska jag dra mig ut på promenad, kom på att jag har ju en till uppsättning joggingskor hahaha


Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards