Shira

Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Veronica - 3 maj 2009 20:04

Nu kan jag även bocka av Karlstad på min reselista =)

Vi hade en underbar helg med mycket sol och en hel del massa tokerier. Jag körde moppe, bakade tunnbröd (snarare kavlade ut degen), drack varm oboy med mintu (trots värmen) och lata dagar.

Tack Anders för att vi fick komma ner och våldgästa dig i så många dagar, vi hade det såå roligt.


På onsdag kväll anlände vi till K. Det blev rätt sent så det blev inte så mycket gjort då. På torsdag så traskade vi runt i city och jag blev riktigt förtjust i staden. Det blev både lunch och mjukglass (årets första!! ) innan det bar hemmåt igen. Vi fräschade till oss och åkte iväg på majbrasa. Vid midnatt fick jag och Sandra nog, då vi trodde att vi skulle frysa ihjäl hahahaha

Fredagen innebar mycket sol!! Jag och Sandra bar ut en utav madrasserna på gräsmattan, solade och pimplade en hel del vin. Vi hade det såå mysigt. Anders & Johan hämtade mopparna under tiden och underligt nog tog det några timmar innan de var tillbaka. Inte grät vi då vi hade det så skönt hihi. Lasse fick snällt sitta på bänken brevid oss, inga karlar i sängen tack :P

På kvällen blev det tunnbröd bak. Som sagt, vi kavlade ut degen. Mona var den som stod för bakningen. Tack för att vi fick vara med!! Baka i en riktig bagarstuga, det händer inte varje helg.

Sedan drogs det igång med fullt hus, dricka och dans. Oj oj oj, vilken kväll. Det var så roligt. Det kom dit en drös med människor och alla lät som Anders?! Värmländska är väl en bra mysig dialekt.


Jo, jag har lärt mig en sport på Å......detta skall sägas på värmländska och en mjukt rullande R.

-Årally

Jag höll på att garva läppen av mig.


Nu sitter jag här och rullar tummarna. Måste säga att det blev så konstigt tyst och lugnt efter att ha delat nästan 5 dagar med 4 personer.


Nu blir det film och mys.


Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards