Shira

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Veronica - 22 februari 2009 23:40

Jaha, då är man inne på sin andra blogg. Den såg så mycket roligare ut på www.blogggagratis.se än förra stället. Inte för att jag tror att jag kommer att skriva oftare men man vet ju aldrig hahaha


Som ni ser är det snart midnatt och jag är sketatrött, men jag måste skriva några rader ialf.


Helgen har varit mycket rolig med en ny erfarenhet. Jag har nämligen varit på dansbandskväll på Casinot i fredags. Jag följde med syrran och hennes väninna och vi hade riktigt roligt trots att det var mycket folk att när man väl fick sig en dans som kände man sig som en flipperkula och trots att det var dansbandskväll. 

På slutet av kvällen stod vi mest längst framme vid scenen för där slapp man alla galna tanter och farbröder som slängde med sina lurviga. En rätt sjuk incident inträffade också men jag tror jag hoppar över den just nu. Jag vill dock medela att allt som finns där ute i cyberspace (om det finns)är fejk!!  Notera, detta var min första dansbands kväll och jag är INTE en hängiven dansbands dåre. De två låtar som var helt ok och det var deras version utav "Where not gona take it- Twisted Sisters" och "Sweet child of mine-Guns N' Roses". Ni kan ju bara föreställa er hur de låter i dansbands soundet.


I lördags då grattade vi Anna, Rille och Peter och drog ihop ett party för dem. Vi hade så roligt och det var mycket god mat!! Tyvärr åkte jag på en rejäl huvudvärk så jag höll mig lite i bakgrunden och sjöng med lite smått i hårdrockslåtar och ballader. Men jag gav mig inte. Däremot drog jag en liten partytrick och fick mig ett rejält gott skratt när de övriga försökte sig på det. Tyvärr kan jag inte föklara hur det går till, men jag kanske lägger upp ett klipp på youtube.


Nu ger jag mig. Ska läsa lite innan jag låter mig föras med in i drömmarnas värld.


Puss & Kram


"Om dina svårigheter kan övervinnas, varför bekymra dig? Om de inte övervinns, varför bekymra dig?" Spanskt ordspråk


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards