Shira

Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Veronica - 22 juni 2010 10:44

I år är det ett riktigt bröllopsår. Vänner gifter sig till höger och vänster samt kungahuset. Satt och tänkte över de bröllop jag har varit på i år och på alla foton jag har tagit. Har även hunnit med att photoshopat dem lite så det blir ännu mer intressanta. Plötsligt kom jag att tänka på att jag har själv inte photoshopat mina bröllopsbilder och ännu mindre lagt upp dem. Jo, jag har ju några på pixbox.se men inte här.
Förlåt Sandra (bästa fotografen någonsin) att jag inte har visat upp dina fina foton, jag skäms lite. Så nu gör jag reklam för http://www.xantanfoto.se/ och samtidigt få dela med mig av min underbara dag (känns som igår och så är det 3 år sedan).


2007-08-04


                   


      


               


      


                                    


    


                    


    



               


Återigen, Tack alla som var med och förgyllde vår dag!!






Av Veronica - 22 juni 2010 07:46

Läste en artikel på www.aftonbladet.se om en liten taggig kondom som ska förhindra våldtäkt. 
Rösterna om denna kondom är olika, men jag anser att detta är ett steg i rätt riktning. Jag blir så fruktansvärt elak när jag hör om våldtäkt och övergrepp att jag kännner en skön tillfredställelse av tanken att mannen  får en taggig pryl fastsatt på deras "bästa vän". Nu är denna taggiga kondom inte farlig, alltså den orsakar inga sår eller liknande, men den medför smärta, det går inte att kissa och det absolut bästa av allt den går inte att ta bort. Man måste in till läkaren för att få bort den och vips blir man gripen av polisen. YES!! Sänd mig ett paket av dessa!!

Möjligheten att våldet ökar, som de är rädda för, känner jag att den risken lever jag med. För det första blir killen ganska förvånad över smärtan som helt plötsligt uppkommer och kommer att vara väldigt upptagen av att fåbort prylen......och då sätter man in en välriktad spark på hans heligaste område och så drar man därifrån..
Skulle killen motförmodan bli fruktansvärt elak och gå till angrepp med slag och sparkar, ja då vet jag inte. Jag skulle ialf slåss för allt jag orkar och rädlsa för att göra illa honom existerar inte i mitt huvud.

Läs artikeln här och bilda er egen uppfattning: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7346173.ab 

Ovido - Quiz & Flashcards