Shira

Alla inlägg under juni 2009

Av Veronica - 6 juni 2009 12:11

Då ska man gå in till centrum i Timrå och lyssna på svärfar när han sjunger med Timrå manskör. Jag hoppas på en rätt varm dag då jag är urtrött på kalla vindar.


Såg ni föresten vem som vann 1.7 mailjarder i USA? En 23årig cowboy i staden Winner =)..... snacka om att ha tur!! Verkligen rätt person (om han nu inte redan kommer från en välbärgad familj). Jag blir så glad när pengar går till de som behöver dem.


Funderar på att städa ur några lådor och göra plats för saker som jag verkligen använder.....varför sparar man på en massa skit?? Helt otroligt!!


Min underbare man sitter just nu och spelar tv-spel med Björn. En utav de två ser verkligen inte pigg ut...kan beror på whiskeyn, rödvinet, ölen och rom&colan igår kväll. Men vi hade så roligt. En hel kväll med bara minnen, från de att Lasse & Bjrön träffades på bussen hem från muck tills idag. Jag tror att de börjar få lite utav en 30-års kris, trots att de aldrig kommer att erkänna det.


Nu skall det städas lite.


Puss & Kram


Av Veronica - 3 juni 2009 10:38

Att man kan vara så sjukt sugen på choklad på morgonen. Skulle kunna äta flera chokladkakor om jag hade haft några. (för mig är det morgon nu)


Igår var det afro-dans igen. Det är så otroligt roligt och en skön träningsvärk får man dagen efter. Önskar att det var två gånger i veckan isf en.


Åååh, just nu gör de reklam för subway på tv:n. Nu blev jag ännu hungrigare. Jag har nyss ätit frukost och så är jag hungrig igen...helt otroligt.


Idag får vi förmodligen tillbaka bilen. Gissa om jag har saknat den!! Den 2 Februari rasade den. Det är det tag sedan =)


Ska väl ta och äta lite lunch och sedan är det tvättstugan som gäller.


Puss & Kram

Av Veronica - 1 juni 2009 20:13

Idag har det inte hänt så mycket. Jag fick en ordentlig skönhetssömn på ca 10 timmar. Jag sov och sov och sov....vet inte vad som flög i mig. Jag som brukar vara uppe så tidigt, men jag var väl i behov utav det. Sedan har dagen kantats med kylskåp- och kakel tittning =) Kylskåpet har fått några sjukdomar och likaså badrummet. Det ska bli roligt att få iordning på det.


Hela veckan är jag ledig så jag tänkte att jag ska ta och stapla upp alla mina företagsplaner och börja räkna på dem. Det kanske aldrig blir av att man startar något eget, men jag måste bara få ner alla mina idéer på papper. 

Den senaste tiden har de bara strömmat in i hjärnan på mig. Ett gott tecken kanske =)


Nu ska det blir lite glass och varma bär =)


Puss & Kram


Ovido - Quiz & Flashcards