Shira

Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Veronica - 26 juni 2009 10:16

Min första stora idol, Michael Jackson har kastat in handduken.
Min allra första LP-skiva var såklart Dangerous =)
Jag upptäckte honom, när jag satt på syrrans rum och lyssnade på hennes LP samling.
Detta var alltså första gången som jag ägnade en tanke åt hennes skivor. Innan hade jag tyckt att musik bara skulle framföras utav tjejer och framförallt att musik bara var urtrååååkig. Men denna dag hade jag börjat förändras och nyfikenheten tog över.
Men det skall sägas att jag tyckte att det fanns mycket konstiga skivor. En gubbe som satt på golvet i tajta byxor, överpermat hår, som var jättesminkad (killar ska väl inte sminka sig??) och med ett stort köttben i handen som han var påväg att ta en tugga av. Hallå?? Vilken psykadelisk gubbe är inte det?? kom jag ihåg att jag tänkte. Haha och idag tycker jag att den där psykadeliska gubben är rätt så bra =)
Ni vet nog redan vem jag pratar om eller hur? =)

Tillslut fann jag en LP med en kille som hade världens sötaste bruna ögon, med lockigt långt hår och han var bara sååå gullig. Effekten av honom blev magisk med den kritvita bakgrunden. Jag hade funnit Michael Jackson, skivan BAD. Det slutade med att jag bandade BAD skivan så jag kunde lyssna på kassetspelaren hemma på mitt rum.
När han släppte sitt Black & White album hade jag sparat ihop pengar för att kunna köpa den. Jag var så överlycklig när jag fick hem skivan och jag satt och lyssnade till den ända tills jag kunde alla låtar utan och innan.

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag känner. Han var så stor för mig när jag var 7-13 år. Än idag gillar jag hans musik och jag är inte övertygad kring dessa pedofilrykten.
Denna man var fortfarande, trots sina 50år, ett barn. Han blev berövad sin barndom och ungdom, då är det väl inte så konstigt att människan är lite knasig, men pedofil det tror jag inte på. Den dagen då hans barn träder fram och berättar hur deras far var och om det då visar sig att han har gjort både det ena och andra på sina egna barn eller andras barn då ska jag bränna min skiv-samling och läsa besvärjelse över den. Jag kommer att ångra att jag någonsin upptäckte denna artist, men som sagt ännu så finns det inga bevis. Kalla mig naiv om ni vill, detta är vad jag tror.

En samling pengakåta familjer som försökte smutskasta MJ för att kunna stämma honom på mångmiljonbelopp, det är bra grisigt och yngkligt. Jag hoppas att dessa famlijer verkligen mår dåligt över vad de har gjort och skäms över hur långt deras girighet har drivit dem.
Jag skäms när jag vet att det går sådana människor på gatorna, dessa människor som är så giriga att de kan sälja sina barns själar för pengarnas skull.

Om det nu finns något efter döden, så hoppas jag på att få träffa M och få ställa några frågor till honom. Undra om han har sina livvakter med sig där också..... Kanske får man en privat spelning också ;)


R.I.P

Ovido - Quiz & Flashcards